Web design – σχεδιασμός ιστοσελίδας

Η DPROMO αναλαμβάνει τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων, με ή χωρίς σύστημα διαχείρισης περιεχομένου cms, και κατασκευή e-shop με προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών της και την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων που έχουν θέσει.

Η ιστοσελίδα αποτελεί ένα σημαντικό μέσο επικοινωνίας της εταιρίας και των πελατών σας και πολλές φορές αποτελεί το πρώτο και ίσως το μοναδικό σημείο επαφής μαζί τους. Οπότε είναι σημαντικό για μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί με τον κατάλληλο τρόπο.

Επίσης, ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορούμε να σας προτείνουμε κατάλληλους τρόπους προώθησης της ιστοσελίδας, με υπηρεσίες Internet marketing (SEO, Διαφήμιση Adwords, e-mail marketing, social media marketing κλπ).

Συμπληρωματικά μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες μέτρησης της αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας σας με τη χρήση του Google Analytics.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Στην DPROMO πιστεύουμε ότι ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας αντιπροσωπεύει την εταιρική ταυτότητα μιας επιχείρησης. Στις μέρες μας το branding στο διαδίκτυο, είναι το πιο απαραίτητο σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο μέσο. Η προβολή είναι τέτοια που μπορεί να ανεβάσει γρήγορα στα ύψη την επιτυχία μιας επιχείρησης.

Για να καταφέρει μια ιστοσελίδα να προσελκύσει κοινό, απαιτεί γνώσεις και τεχνικές marketing, graphics design και προγραμματισμού. Θεωρούμε ότι κάθε πελάτης, κάθε επιχείρηση είναι μια ξεχωριστή οντότητα, και προσπαθούμε κάθε φορά να επιτύχει τους στόχους που θέτει.

Είμαστε ειδικοί στη σχεδίαση και κατασκευή εξαιρετικά αποτελεσματικών ιστοσελίδων σύμφωνα με τους στόχους και το όραμα σου ικανών να φέρουν γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχουμε την ικανότητα να προσφέρουμε εξατομικευμένη βοήθεια και να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες σου. Ανεξάρτητα από το μεγέθος του προϋπολογισμού σου, επίκεντρο της εργασίας μας είναι πάντα η επίτευξη των στόχων σου και την απόσβεση της επένδυσης σου.

Κατασκευή mobile εφαρμογών

Οι τεχνολογίες του διαδικτύου συνεχίζουν να διαμορφώνουν τους πιο σύγχρονους τρόπους επιχειρηματικότητας. Οι φορητές συσκευές ήρθαν για να μείνουν. Οι χρήστες τους καθημερινά αυξάνονται εξοικειώνονται με την τεχνολογία τους πολύ γρήγορα και οι απαιτήσεις τους από τις φορητές τους συσκευές είναι όλο και μεγαλύτερες. Μη μένετε πίσω, στην DPROMO αναπτύσσουμε τις εφαρμογές που κάνουν την οντότητά σας στο διαδίκτυο μοναδική και εξασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Δώστε ώθηση στην επιχείρηση σας με custom mobile εφαρμογές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Κάντε τη δουλειά σας απομακρυσμένα, εκτός γραφείου με ένα εργαλείο σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ειδικά για εσάς και την επιχείρηση σας.

Ακολουθούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του. Χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία που μας προσφέρει η τεχνολογία λογισμικού και μπορούν σε συνδυασμό με την ιστοσελίδα σου να προσφέρουν μια επιπλέον λειτουργικότητα.


E-shop

Έχει περάσει η εποχή που η εμπορική σου δραστηριότητα σε μια γεωγραφική περιοχή επέβαλε και τη δημιουργία ενός υποκαταστήματος. Δώστε νέα πνοή στην επιχείρηση σας με την κατασκευή ενός eshop. Αυξήστε το καταναλωτικό κοινό σας πουλώντας τα προϊόντα σας online με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Στην DPROMO η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η ειδικότητα μας. Με ελάχιστο κατασκευαστικό κόστος και μηδαμινά λειτουργικά έξοδα σε σύγκριση με ένα φυσικό κατάστημα μπορείς να διευρύνεις το πελατολόγιο σου έξω από τα όρια της τοπικής αγοράς.

Στην DPROMO δεν κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που πουλάνε προϊόντα, κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία μπορούμε να συνδέσουμε με τα προγράμματα διαχείρισης των φυσικών καταστημάτων ώστε η λειτουργία και η διαχείριση τους να αποτελεί εύκολη υπόθεση, και να σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

Η λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου από την DPROMO είναι ολοκληρωμένα πακέτα που περιλαμβάνουν φυσικά τη σχεδίαση και κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και επιπλέον ενέργειες : Προτάσεις προβολής και προώθησης, λύσεις SEO, φωτογράφηση χώρων και προϊόντων, σχεδίαση συσκευασίας και προωθητικού υλικού, λήψη και επεξεργασία βίντεο, δημιουργία εταιρικής ταυτότητας.

Ανακατασκευή ιστοσελίδων

Η πλειοψηφία των επιχειρήσεων σήμερα έχει κάποια διαδικτυακή παρουσία. Η παρουσία αυτή όμως στις περισσότερες των περιπτώσεων όχι μόνο δεν εξυπηρετεί το σκοπό και τους στόχους ύπαρξης της, αλλά φέρνει και αντίθετα αποτελέσματα κάνοντας κακό στην επιχείρηση είτε γιατί είναι κακοσχεδιασμένη, παρωχημένη, παρατημένη ή ακόμη γιατί δεν συμβαδίζει με το προφίλ της επιχείρησης.

Πολλές ιστοσελίδες είναι πανομοιότυπες κάποια διαφοροποίηση, στατικές ή ακόμα χειρότερα σχεδιασμένες με flash χωρίς καν να είναι ορατές από κινητά ή tablets, Σε τέτοιες περιπτώσεις η ανυπαρξία διαδικτυακής παρουσίας είναι μάλλον προτιμότερη. Η εικόνα της ιστοσελίδας σου επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη γνώμη που σχηματίζει κανείς για την επιχείρηση σου.Στην DPROMO μπορούμε να σου πούμε αν η ιστοσελίδα σου πληροί τις προϋποθέσεις.

  • η σχεδίαση
  • το περιεχόμενο
  • η φωτογραφία
  • οι τρόποι επικοινωνίας
  • η συμβατότητα με όλες τις συσκευές
  • η πλατφόρμα ανάπτυξης
  • το SEO

είναι πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε ώστε η ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας να αξίζει το κόστος της και να φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε.